nov 182019

Bedrijfskleding

Wat is het belang van Bedrijfskleding, drukwerk en sign & display artikelen als reclamemateriaal gebruiken?

Om je bedrijf op de markt te zetten is het niet verkeerd om te denken aan marketing. Het hebben van mooie bedrijfskleding, visitekaartjes, posters, borden en display kan ervoor zorgen dat mensen je onthouden en je toekomstige klant worden.

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding is er in vele vormen en maten. De branche waarin gewerkt wordt, de uitstraling, veiligheid en uniformiteit zijn goede redenen om bedrijfskleding te gebruiken als bedrijf. Wanneer al het personeel zelf verantwoordelijk is voor deze kleding, bestaat de kans dat er niet wordt voldaan aan wettelijke vereisten. Daarnaast straalt het ook professionaliteit uit wanneer al het personeel in dezelfde kleding rondloopt. Denk maar eens aan personeel in een winkel, stewards op het vliegveld, gastheren in een restaurant of werkers aan de weg. Het dragen van de juiste kleding zorgt er daarnaast voor dat het personeel bekend wordt. Bedrijfskleding kan ook direct functioneren als reclamemateriaal, wanneer je je bedrijfsnaam of logo op de kleding laat drukken. Wanneer een personeelslid van uw bedrijf een klant helpt, weet deze direct dat deze is geholpen door uw bedrijf en niet door de concurrent.

Drukwerk

Naast bedrijfskleding is het gebruik van drukwerk aan te raden. Wanneer u of uw personeel in aanraking komen met klanten, kunt u uw visitekaartje overdragen. De klant heeft direct uw contactgegevens en weet dus hoe hij u kan bereiken wanneer hij u nodig heeft. Daarnaast kunt u gebruik maken van folder, flyers en posters. Deze kunt u uitdelen op beurzen en ophangen op openbare plaatsen, zoals op het station, op scholen en universiteiten. Ook kunt u pennen, mokken, aanstekers, kalenders, kleding, tassen, verpakkingsmateriaal, magneten, stickers, usb sticks, ballonnen, muismatten, notitieblokken, etc. laten bedrukken. Wanneer u deze uitdeelt aan klanten zullen deze vaak lang in roulatie zijn. Het uitdelen van deze reclamematerialen geeft ook direct een signaal dat u een professioneel bedrijf hebt en serieus genomen wordt.

Signs en displays

Het laten drukken en weggeven van reclamemateriaal is altijd een goede manier om nieuwe klanten te werven. Toch werkt het erg goed om ook op straat de benodigde signs en displays te gebruiken. U kunt een groot bord plaatsen bij de ingang van het bedrijf. Buiten kunt u stoepborden, krijtstoepborden, en uithangborden plaatsen. U kunt gebruik maken van verlichting waarmee u signs ook in het donker goed te zien zijn. Maak hier gebruik van spotjes, leds of een led bord. 

Wanneer u gebruik maakt van reclamemateriaal zult u meer klanten bereiken.

 

Kijk voor meer informatie op de website van Deko Sign

Write a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *